DĚTSKÝ VÝKRES NA TRIČKU

DĚTSKÝ VÝKRES NA TRIČKU
Tohle je moje nejoblíbenější využití řezacího plotru. Přenést dětský obrázek na textil 🙂 Obrázek vlastního dítěte můžete tedy jednoduše mít na své hrudi 🙂

Pokud obrázek dítěte ještě nemáte a teprve tento důležitý úkol dostane, dejte mu hlavně tlustou fixu a čistý bílý papír! Bude jednodušší, když to bude kreslený obrázek, který nebude moc vybarvovaný a budou to spíše takové obrysy/čáry. Samozřejmě všechno lze, jen je to pak trošku složitější.
Co k výrobě trička potřebujete:
Postup jak si vyrobit tričko s kresleným obrázkem vašeho dítěte:
Vezmete si obrázek vašeho dítěte a vyfotíte si ho. Obrázek si pošlete do počítače a otevřete v Silhouette studiu. Tam si ho převedete do křivek pomocí funkce Trasovat.

Převedení obrázku do křivek

Pokud zvládá vaše díte i podpis, neváhejte ho k výtvoru přidat! Určitě se bude hodit třeba i na rukáv. Nezapomeňte vše před řezáním Zrcadlit, aby to vypadalo opravdu jako na originálu.Po vyřezání opatrně vyloupete zbývající fólii. Dětské čáry nejsou přesné a rovné, tak můžou být kostrbaté a proto je potřeba loupat opravdu opatrně, abyste nic neporušili.
A pak obrázek zažehlíte. Podrobný návod, jak zažehlovat najdete v mém návodu Polštář s vlastním potiskem.
Zažehlete sobě na tričko. Někomu jako dárek. Dítěti samotnému. Nebo i na polštář :-)Budu moc ráda, pokud mi svoje výtvory pošlete, bývají opravdu krásné a originální!!

DĚTSKÝ VÝKRES NA TRIČKU

 

One thought on “DĚTSKÝ VÝKRES NA TRIČKU

Comments are closed.