VLASTNÍ POTISK TAŠKY, konečně pořádná taška na písek!

taška na písek

Konečně jsem se dostala k tomu, vyrobit si naši vlastní tašku na písek! Pořád jsme měli bábovičky v různých papírových a igelitových taškách, které se o ostré hrany roztrhávali. Také jsme měli problém zapamatovat si, co že je vlastně všechno naše a nějak jsem se bránila tomu si všechny ty bábovičky podepsat. A pak mě napadlo, udělat si seznam v podobě tašky! Pořídila jsem si tedy krásnou látkovou tašku a na ní jsem si natiskla seznam, co v ní zrovna všechno máme.

Co k výrobě tašky potřebujete

  • Tašku – na internetu je jich celá řada, záleží jen na tom, odkud jste, aby poštovné nebylo dražší než taška. Já jsem ji koupila na jednom festivalu v kreativní dílně asi za 40 Kč.
  • Nažehlitelná fólie – já mám dvou barevnou
  • Nůžky
  • Dřevěné prkýnko
  • Pečící papír
  • Žehličku

Postup jak si vyrobit vlastní potisk:

1.Tak nejdříve se jděte podívat, co to vlastně máte za bábovičky na písek a pokuste se je najít na internetu nebo si je obkreslete nebo nakreslete. Hned máte perfektní aktivitu pro děti.

2.Pak si tedy vytvořte seznam, který na tašce chcete mít. Já jsem ještě nad seznam doplnila „Prosbu tašky“, aby byla co nejvíce na písku. Vše jsem si napsala v Silhouette studiu (podrobnosti o programu v návodu Recyklace vlastních kostek) a pak dala „Zrcadlit“.

Silhouette taška na písek

3.Použila jsem dvě barvy, aby byla taška veselejší. Stačilo mi na to jen kousek fólie.

taška na písek

4.A pak už jen vyřežete. Vyloupete přebytečnou fólii a zažehlíte.

taška na písek

Podrobný popis jak zažehlovat najdete v mém návodu Jak si vyrobit vlastní polštář

taška na písek

4 thoughts on “VLASTNÍ POTISK TAŠKY, konečně pořádná taška na písek!

    1. Děkuju 🙂 Když si přineseš tašku, potisk ti vyrobím na míru!

Comments are closed.