NALEPOVACÍ BETLÉM NA OKNO

nalepovací Betlém na okno

V předvánočním čase si můžete navodit krásnou atmosféru u vás doma jednoduchou vinylovou samolepkou na okno – výjevem Ježíšova narození v Betlémě.

Budete potřebovat:

Šablonu si otevřete v programu Silhouette Studio. Aby se všechny siluety vešly na jednu fólii o rozměru 23×100 cm a nebylo zbytečné množství odpadové fólie, je potřeba si s jednotlivými siluetami trochu pohrát a poskládat je. Zadejte si rozměr řezaného materálu 23×100 a pak už jen hýbejte jednotlivými siluetami tak, aby se všechny vešly a fólie byla plná. Inspirovat se můžete tím, jak jsem to udělala já:

betlem

Jednotlivé siluety potom vystříhejte i s původní podkladovou fólií. Na okna si papírovou lepící páskou udělejte rovnou linku, podle které budete Betlém lepit a která půjde poté snadno sundat dolů. Jednotlivé siluety pak podél ní lepte, přenášejte je na okno s pomocí přenosové fólie.

betlem-2

Je to velmi jednoduchá a efektní vánoční dekorace, která potěší vás, vaše děti (my si u ní večer vyprávíme o narizení Ježíška) i kolemjdoucí na ulici. 🙂

nalepovací Betlém na okno

nalepovací Betlém na okno

2 thoughts on “NALEPOVACÍ BETLÉM NA OKNO

  1. Uzasny, a neverila bych tomu ze cerny bude vypadat tak dobre;)ja se letos chystam na bile domecky, ale nadari se mi koupit folii na sklo.

Comments are closed.