ZÁPICH DO DORTU

Chcete ke svíčkám na dortu ještě něco přidat? Nebo chystáte svatební dort a chcete tam mít jména svatebčanů? Není nic jednoduššího, než si zápich do dortu jednoduše vyřezat 🙂

K výrobě zápichu do dortu budete potřebovat:

Já jsem řezala stejný zápich, jen jeden s číslem a druhý se jménem. Svátek a narozeniny 🙂 Využila jsem k tomu motivu větviček, který jsem měla už v knihovně. Trochu jsem si ho upravila, uřezala, spojila. Vložila jsem číslo 30+ (majitelka dortu to už od třiceti nepočítá. Tak má alespoň univerzální zápich :-))) a jméno.

Jméno jsem rozložila na jednotlivá písmena (uvolnit složenou cestu) a spojila jednotlivá písmenka k sobě (pomocí šipek a funkce spojit).

Když jsem měla kompaktní číslo a jméno, spojila jsem ještě i s větvičkami. Pak jsem přidala dole obdélník, který se bude zapichovat do dortu.

Vyřezala jsem z dostatečně tvrdého papíru, aby zápich držel pěkně vzpřímeně. Není problém vyřezat dva proti sobě a mezi ně vlepit špejle, pokud vám nebude samostatně držet. Nebo přilepit jen na dřevěné špachtle a zapíchnout.

Ten s číslem jsem ještě dozdobila lepidlem s třpytkami, a je hotovo 🙂

2 thoughts on “ZÁPICH DO DORTU

  1. Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli neprodáváte zápichy, kde se dají schovat peníze. Nevím jestli jsem to napsala správně.

  2. Dobrý den,byl by možný zápich do dortu kříž a jméno Markovi je to k biřmování a poprosila bych ve zlaté barvě?A bylo by to možné do tohoto čtvrtku.
    Děkuji

Comments are closed.