SLAVNOSTNÍ TRIČKO S KRAVATOU

dscn7249

Dostala jsem pozvánku pro celou rodinu na neformální oslavu narozenin mé kamarádky. Hned jsem začala přemýšlet, do čeho se celá rodina oblékneme, abychom se sladili 🙂 Jsem to já a tři kluci, takže to nemohlo být moc o šatičkách a o kytičkách. Rozhodla jsem se tedy vytvořit celé rodině tričko s kravatou!Co k výrobě trička potřebujete:

  • Trička – já vzala, co jsem měla doma, takže každý máme i jinou barvu
  • Nažehlitelnou fólii
  • Řezací plotr
  • Pečící papír
  • Dřevěné prkénko
  • Žehličku

Nejdříve si v programu Silhouette studio připravíte požadovaný tvar kravaty. Na internetu jich najdete spousty nebo si ji můžete sami nakreslit. Pokud to nezvládnete v programu, pak fixou na papír a pomoci fotky si ji přenesete do programu a vytrasujete.

Každý z nás je jinak velký, takže jsem dělala čtyři různé kravaty. Moje je tenká, aby byla taková víc dívčí. Ostatní jsou stejně široké, ale dlouhé tak akorát podle trička, aby končili tam, kde mají.

Pak už jen vyřezat, odloupnout nepotřebnou fólii a zažehlit. Návod, jak zažehlovat najdete v mém návodu Polštář s vlastním potiskem.

potisk tricko kravata

Musím přiznat, že jsme na oslavě udělali spousty parády :-))

potisk tricko kravata

Stejný motiv jsem pak použila i na dárek pro novorozence. Kamarádce se narodil chlapeček a už má doma holčičku. Tak jsem jim vyrobila jeden setík, aby k sobě už od narození hezky ladili 🙂

potisk tricko kravata srdce

 

 

One thought on “SLAVNOSTNÍ TRIČKO S KRAVATOU

  1. Martin Zajkr
    Domov bez bariér
    Karla Kofránka 2264
    508 01 Hořice

    DOBRÝ DEN. JSEM Z DOMOVA BEZ BARIÉR Z HOŘIC. JSEM NA INVALIDNÍM VOZÍKU, BERU MÁLO KAPESNÉHO A CHTĚL BYCH VÁS POŽÁDAT O SPONZORSKÝ DAR.
    PŘÁL BYCH SIhttp://cutblog.cz/wp-content/uploads/2016/11/DSCN7249-768×514.jpg VEL XL
    ? KTERÉ SI NEMOHU DOVOLIT KOUPIT
    PŘEDEM MOC DĚKUJI

    MARTIN ZAJKR

Comments are closed.