ORIGINÁLNÍ ŠPERK, návod na papírový náramek

originální náramekMám pro vás návod na originální šperk z papíru. Je to velmi jednoduché na řezání, pak si trochu pohrajete s navlékáním.

Co k výrobě náramku potřebujete

Postup jak vyrobit originální náramek

1.Tento náramek je složený z půlkoleček. V Silhouette studiu (podrobnosti o programu v návodu Recyklace vlastních kostek) si nakreslíte půlkolečko, rozměr podle toho, jak chcete mít náramek vysoký a široký. Já mám rozměr cca 5x3cm.

Silhouette program2.Do půlkolečka, do dolní části, ještě dejte dvě kolečka, to budou dírky na navlékání. I tento náramek se dá vyrobit bez plotru. Dá to ale hodně práce, vystříhat všechna ta půlkolečka..

3.Já jsem následně řezala z barevných papírů gramáže 135 g/m2. Můžete ho mít barevný jak jen chcete – pruhovaný, duhový, jednobarevný.

originální náramek4. Pak navlečte na dvě gumičky, které na konci dobře upevněte. Ideální je pak pruženka, přímo na výrobu šperků. Jsou k ní i speciální koncovky. A náramek je hotov!

originální náramek

Pokud třeba využijete jako typ na dárek, můžete na některé z půlkoleček třeba napsat tajný vzkaz! A ještě vložit do vlastnoručně vyrobené krabičky.

originální náramek

Na obrázku i v kombinaci s náušnicemi. Krásné a opět velmi jednoduché. Je to jen spousta malých koleček uprostřed s dírkou navlečených opět na pruženku. Tu pak připevníte k háčku na náušnice, k dostání třeba zde

Krásná a originální kombinace. Variant je nespočet!!