Dárek na Valentýn I. 💘

Valentýn je za dveřmi a většina z nás si alespoň jednou řekla: ,,Čím udělám radost tentokrát?”. Naše drahé polovičky můžeme překvapit jednoduchým dárečkem, který sami vyrobíme. Ručně vyráběné dárky udělají velkou radost – především tím, že si s nimi dáme práci a věnujeme jim svůj čas pro osobu, na které nám záleží. Dnes si ukážeme, jak koupenou dózu obalit a naplnit láskou.

Co budeme potřebovat?
plotr
– dózy (TEDI)
barevné fólie
přenosovou fólii
barevné papíry

Napadlo mě vyzdobit dvě dózy (jedna by byla osamělá 😁). Jednu naplníme papírovými srdíčky a druhou sladkostmi. Já si nakonec zvolila bonbóny. Výhodou tohoto tvoření je, že se dózy dají znovu použít. Takže budeme tvořit dózu na sladkosti a dózu „20 důvodů, proč tě miluji“.

Je nutné si udělat alespoň nějakou představu v hlavě, co budeme řezat. Já na to šla celkem decentně, ale samozřejmě 100 lidí, 100 chutí.. 😊

Po nastartování plotru musíme také dát pozor na to, že budeme řezat 2 RŮZNÉ materiály. Tak ať nezapomenete. Nejdříve jsem si připravila srdíčka. Několik variant. Dózu je důležité si přeměřit, aby Vám polep vyšel okolo. Srdíčka jsem rozmístila a vyřezala. Takto jsem udělala u obou barev a nakonec jsem vyřezala text.

TIP* Po separaci je vhodné zbylý materiál použít jako různé šablony

Jak už jistě víte, teď nás čeká separace, nanesení přenosové fólie a finální polep. Toto se nemění a průběh je stále stejný.

Na řez z papíru jsem využila srdce, které jsem měla připravené na fólii. Tohle už byla rychlovka. Nakonec jsem je popsala a měla jsem hotovo.

Na závěr do našeho výrobku dáme sladkosti dle vlastního uvážení, protože láska, jak se říká, prochází žaludkem.❤

Klára