TÝDENNÍ PLÁNOVAČ 🖊

Vážené čtenářky a čtenáři, vítám Vás v novém roce, který u nás na blogu bude opět naplněn kreativitou a spoustou rad a tipů, jak si vyrobit skvělé věci přímo z domova. V úvodním článku pro rok 2024 si ukážeme, jak se dá vymyslet vlastní TÝDENNÍ PLÁNOVAČ, protože s novým rokem přichází většinou spoustu nových předsevzetí a třeba také změn k lepšímu. 😊


Náš vyrobený plánovač najde využití jak v domácnostech, tak třeba i v zaměstnání. Velikou výhodou je, že zůstane stále stejný, pokud budeme využívat stíratelné fixy a nemusíme jej stále obměňovat za nový, což nám ušetří náš drahocenný čas a peníze.


Pro náš dnešní výrobek budeme potřebovat:

Plotr
Bílá fólie
Plexisklo
Magnety
Popisovač na tabuli
Lepidlo

Začneme přípravou motivu, který si přejeme vyřezat. Já se rozhodovala mezi měsíčním a týdenním plánovačem. Nakonec zvítězil týdenní, jelikož pro naší domácnost bude praktičtější. Návrh je zcela jednoduchý, jen pár textů a ,,čáry“. Nejsložitější ale bylo návrh rozdělit. Jelikož mám menší plotr, tak jsem nakonec využila 2 archy bílé fólie.

Rozdělením se nám z toho stala taková skládačka, ale to není nic, s čím bychom si neporadili. 😉 Po nařezaní nalepíme přenosovou fólii. Umístíme na odmaštěné plexisklo a přilepíme. Plánovač chci mít na lednici, tak jsem tuto myšlenku vyřešila magnety. Ty jsem nalepila jednoduše vteřinovým lepidlem.

Info k magnetům: Magnety doporučuji trochu silnější. Já použila 10mm magnety, ale ačkoliv by to málokdo čekal, tak plexisklo také nějakou váhou disponuje a musela jsem do každého růžku přidat ještě jeden, aby plánovač omylem neodpočíval pod lednicí. 😊 Určitě bude lepší použít například 20mm magnety.

Máme hotovo! Co vy, máte nějaká předsevzetí a plány na rok 2024? 😊

Klára