VALENTÝN II. 💕

Pokračujeme v krasojízdě, je tu další článek na Valentýnské tvoření. Z části je to velmi podobné, jako předchozí článek. Existuje tolik možností, jak vyznat lásku. Dokonce se toho dá spoustu udělat jen za pár korun. 😊

Jelikož je u nás ve městě nově Tedi, ihned jsem tam běžela. Je tam tolik kreativních věcí, že si každý přijde na své. Já tam šla s cílem pořídit nějakou pěknou dózu či krabičku a to se mi nakonec podařilo. Když jsem tam ale viděla i tuhle uzavíratelnou sklenici, nemohla jsem odolat.

Dneska budeme vyrábět polep dózy + sklenice. Je to milý a hezký dárek, se kterým určitě nešlápnete vedle.

Co budeme potřebovat?

Začneme přípravou designu. Můžeme použít datum svatby, poznání či cokoliv osobního.
Přemýšlela jsem nad datumem, ale nakonec vyhrálo X + Y.
Srdce jsem použila z předchozího článku, jen jsem vyměnila fólie. Zkusila jsem i matnou zlatou, kterou tu mám od Vánoc a vypadá to naprosto dokonale. Takže se nebojte trošku experimentovat. 😊

Vlastnosti nastavení nože jsem využila už z přednastavení Silhouette studia. Vyřezala jsem vše potřebné a přesunula jsem se na separaci. To šlo úplně samo. Následně jsem nanesla přenosovou fólii a motiv si přenesla.

A teď stačí pouze nalepit na požadovaná místa. Krabičku jsem naplnila bonbóny a zevnitř na víko jsem přilepila fotografii, ale samozřejmě tam můžete dát i nějaký vzkaz či jiné překvapení. Lahev jsem naplnila oblíbeným pitím.

A máme hotovo! Co jste vytvořili pro své druhé polovičky vy?❤️

Líbí se Vám tento nápad?

Klára