PF 2024 🎆

Milí čtenáři a čtenářky,

v dnešním článku se rozloučíme s letošním rokem a za pomoci vlastní kreativity se přehoupneme do roku následujícího. Dnes si ukážeme, jak se mohou zkrášlit skleničky pro Silvestrovský přípitek a vytvoříme si tím i nezapomenutelnou vzpomínku na přelom dvou roků v našich životech.

Blog nějaký čas stál, ale to se změní. Máme spoustu nápadů a chceme se o ně podělit. Tak si troufnu říci, že se snad máte na co těšit. 😊

Dnes si uděláme takový rychlopolep. Využijeme fólii, kterou jsme použili v posledním článku. Odkaz přikládám – polep oken. Tento nápad je decentní, milý, ale zároveň zajímavý.

Potřebujeme:

Začneme přípravou plotru a všech věcí, které budeme potřebovat. Na podložku si nalepíme fólii, kterou budeme řezat. V programu Silhouette si otevřeme vybraný motiv, nebo si ho rovnou vytvoříme tam. Stačí zvolit font a máme vyhráno.

Začínáme řezat.. během chvíle máme hotovo. Vyseparujeme přebytečný materiál, naneseme přenosovou fólii a lepíme na očištěné skleničky.

No neříkala jsem, že to bude rychlé? Byla to moje záchrana na dnešní rodinnou sešlost. Jak dopadl výsledek se můžete podívat níže.

Přeji krásný Nový rok a těším se na další tvoření!

Opatrujte se,

Klára 😊