POLEP PODTÁCKU

Tentokrát jsem si pro Vás připravila nápad na dárek. V jednom mém dosti oblíbeném obchodě (Tedi) jsem natrefila na korkové podtácky. Samozřejmě, že jsem je tam nemohla nechat. Nejenom, že tento dárek může být osobitý, je hlavně i praktický, takže se určitě nebojte, že by byly podtácky nevyužity.🤩

Co budeme potřebovat:

plotr

fólii

přenosovou fólii

– korkové či jiné podtácky

Začneme výběrem motivu. Já to mám jako dárek pro muže, který má rád přírodu a zvířata. S motivy jsem se inspirovala na internetu, abych měla větší představu při realizaci.

Zda zrovna máte slabší kreativní chvilku a trápíte se s nápady, určitě Vám pomůže široká nabídka na Silhouette Design Storu. Najdete zde motivy od těch nejjednodušších až po ty nejsložitější.

Úplně jsem nevolila kulatou grafiku, kdybych se při přenášení samolepky netrefila na střed, ať nemám o tácek méně. Samozřejmě pokud si vše přeměříte a budete si jisti, zvolte si, co Vám vyhovuje.

Přemýšlela jsem jakou barvu fólie zvolit, samozřejmě černá je klasika, já chtěla ale něco jiného. Nakonec jsem si vybrala hnědou a můžu říct, že to byla super volba.

Fólii jsem nalepila na řezací podložku a vyřezala požadované motivy. Jakmile máme vyřezáno, můžeme začít separovat. Nakonec stačí nalepit přenosovou fólii a přenést motivy na podtácky. Sloupneme a máme hotovo.

Tento návod je rychlý a zároveň jednoduchý, doporučuji i pro úplné začátečníky. 😊

Klára