SVATBA

Využití řezacího plotru pro přípravu svatby je přímo perfektní! Pomůže vám snad úplně se vším a navíc ještě ušetříte. Jen to chce trochu času 🙂

Eva a Ondřej měli jasnou představu o tom, jak bude jejich svatba vypadat – tedy co se týče dekorací. Vše mělo svůj význam a to se mi na tom moc líbí!

Nevěsta se jmenovala Fialová, ženich Javornický, takže požadavek na motiv byl jasný!  Fialová, fialky a javorové listy 🙂 Svatba se konala ve Znojmě, které se svojí siluetou do motivů také promítlo. Tištěné jsou pouze texty, veškeré zdobení je řezem.

Dekorace, oznámení, jmenovky atd. připravila pomocí plotru moje kamarádka grafička Julie. Všimněte si jednotlivých detailů, které jsou opravdu krásné a romantické (javor vychází z fialky, fialka je zaháknutá za javor….).

Svatební oznámení –  obal, do kterého se vsunula kartička s textem. Fialka se zahákla za javor. Za siluetu Znojma se vložila kartička.

Jmenovky   javory s vnitřním řezem. Javor vychází z fialky. Jméno je vytištěné.

Program, menu, raut + pití – vyřešilo se formou trojhránku, který pak stál na stolech. Zde se řezaly již potištěné papíry. Takže nejdříve se navrhli texty, pak řez. Spojení opět pomocí fialky, která se zahákla za javorový list.

Drobné dekorace na stolech – zde se využilo fialek a javorových lístků z oznámení (bílé) a ještě se dořezalo pár barevných. Vše se rozházelo po stolech a hosté si s tím hezky hráli 🙂

Razítka na výslužky – opět symbol fialky a javorového listu. Razítkovali se krabičky na výslužku (více o výrobě razítek pomocí řezacího plotru najdete v příspěvku Soutěž – razítko).

Svatební dar – Julie věnovala svatebčanům tyto skleničky. Pomocí metody leptání skla vyzdobila skleničky tématem svatby – silueta Znojma, jména svatebčanů a datum (více o metodě leptání skla najdete v příspěvku Jak si vyzdobit skleničky).

Tak co, jak se vám takováto svatba na míru líbí? Mě moc 🙂 V každém detailu je kousek těch, kterým celý den patří! Také máte typ na svatební dekorace? Sem s nimi!