POLEP SVÍČKY s podzimní tématikou🍁🍂

Léto nán skončilo a máme tu znovu malebný podzim. Příroda nám ukazuje skvělou hru s barvami a chladnější počasí, se kterým se dokonale pojí procházky, teplý čaj a hlavně svíčky! Většina lidí (především ženy) si rádo ozdobí domácnost podle sebe – a jelikož jste zavítali sem, na náš blog, tak si plánujete něco vytvořit! Proto přicházím s nápadem vyrobit si jednu takovou svíčku z pohodlí domova. 🍂

Můžeme si vybrat jakýkoliv motiv, který se nám líbí a pro jeho aplikaci nám stačí jen pár věcí. Důležité je si změřit délku motivu, aby nám vyšel na celou připravenou sklenici.

Co budeme potřebovat?

Začneme výběrem motivu, který se nám bude líbit. S podzimem si vždy představím, jak padá to barevné listí a právě proto můj motiv vychází z toho. Samozřejmě si motiv přizpůsobte. Můžete zkusit třeba nějaký text, dýni,.. Vlastně cokoliv, co by se vám líbilo. Jakmile máme vše připravené, můžeme začít.

Připojíme si plotr k PC, otevřeme program a umístíme motiv. Následně je velmi důležité správně nastavit sílu nože, abychom zbytečně nezničili fólii. Pak už jen pustíme do plotru, aby se motiv vyřezal. Další krokem je separace, kde musíme přebytečnou fólii dát pryč. S tímto nám pomůže háček. Následně nalepíme na motiv přenosovou fólii, kterou důkladně nalepíme a přitlačíme. Tak a teď nám stačí jen sloupnout, jakmile vidíme, že se motiv obtiskl tak už máme z velké části vyhráno! ✨Nakonec vezmeme očištěnou a odmaštěnou sklenici a nalepíme náš vyřezaný motiv.

A takhle jednoduše nám vznikla tato nádherná svíčka. No nebudí to podzimní kouzlo? Já myslím, že rozhodně ano!

Zda chcete zkusit tvořit (a jednoduše), tak doporučuji vyzkoušet!

Co říkáte? Líbí se vám tento nápad? 🙂

Zda by vás zajímali další informace ohledně fólií, plotrů či pomůcek, můžete využít tento odkaz, kde se vše potřebné dozvíte www.forart.cz.

Příště navážeme na podzimní tématiku, těšíte se?

Tak se zatím mějte

Klára🍀